luni, 28 octombrie 2013

Blog de pescuit !

Un prieten ,coleg pescar, si-a facut de curand un blog de pescuit ce merita urmarit zic eu deci sa vedem ce o sa ne prezinte pe viitor .Blogul se numeste Pescuitul - Sport sau o simpla pasiune deci va rugam un click AICI !

luni, 14 octombrie 2013

Reteta: Crap in crusta de sare !!!!

   Se ia un crapcean se taie sau se poate lasa intreg . Se ia sare mare se pune intr`un lighean se adauga o canita de vin rosu putina apa putin otet balsamic si se amesteca bine pana se face ca o "pasta " .






   Dupa care se pune intr-o tava un strat de sare pe care se aseaza pestele cu cateva rosii si patrunjel dupa care se acopera tot cu sarea ramasa, in tigaie si se mai pun 2 ardei pe acolo ,care vor fi folositi ulterior la un sos, dupa care se baga la cuptor pana cand sarea primeste o culoare usor maronie !

duminică, 13 octombrie 2013

joi, 3 octombrie 2013

Balta Costin Sfarsit de septembrie !

  Am facut o "pescuialã" pe balta costin asa de sfarsit de luna septembrie cu o nada pe baza de bird seed si ca momeala pe carlig am folosti porumb natura, porum cu aroma de - carnat; -capsuni;-lucerna;-miere;-usturoi; si un mix de squid si octopus ; mai exact am luat cateva boabe din fiecare borcan de porumb si le-am amestecat cu un dip de squid and ocopus. Am mai folosit expandat de miere si viermusi ,expandat de usturoi natural si vanilie .
  Capturi am avut sa zic asa vreo 20 de carasi ,impreauna cu partenerul meu de pescuit Sabau, cel mai mic fiind cat palma cel mai mare undeva la juma de Kg am mai prins si 2 amuri cam maruntei cei drept pe care i`am eliberat impreuna cu carasi si am mai avut 2 crapi unul eu si unu` partenerul meu al lui fiind de vreo 2 kg jumate si al meu de vreo 1 kg si 200 .
 Prima data cand am fost pe balta Costin este destul de frumoasa desi mi se pare putin cam mica in rest este o oaza de frumusete unde poti sa te relaxezi dupa o saptaman grea de munca !
 Fir intins !